Enni Hämäläinen

Olen Enni, Klaukkalassa asusteleva henkeen ja vereen oleva hevosnainen. Hevoset ovat olleet elämässäni yli 20 vuotta. Tähän aikaan mahtuu työskentelyä muutamalla tallilla päivätyön ohessa sekä kilpailua aluetasolla kouluratsastuksessa suomenhevosilla, jotka ovat lähellä sydäntäni.

Hyvä hevossuhde

Itselleni on ollut aina tärkeää rakentaa hevosen kanssa yhteys jossa kunnioitus ja luottamus on molemmin puolista. Hevosen kokonaisvaltainen terveys on minulle perusta hoitosuhteelle. Hevoshierojan ammattitutkinnon lisäksi olen suorittanut elokuussa 2022 Stecco equine fascia manipulatio level 1 faskiakäsittelykurssin. Käytössäni on myös Theralux touch TX4 VET laserhoitolaite jolla voidaan hieronnan yhteydessä hoitaa esim. lihasvammoja, kiputiloja tai jännevammoja.

Faskiakäsittelystä

Faskia on sidekudosta, joka voidaan jakaa erilaisiin alalajeihin koostumuksen ja tehtävän perusteella. Lihaksiston ja liikkeen näkökulmasta faskiaketjut välittävät voimaa ja koordinoivat liikkeitä tiheän hermotuksensa avulla. Puhtaan ja kivuttoman liikkumisen edellytys on faskioiden esteetön liikkuminen toisiaan vasten, mikä voi kuitenkin häiriintyä lukuisista eri syistä. Faskioiden normaali liikkuvuus saadaan palautettua faskiakäsittelyllä – myös silloin, kun hevonen ei tunnu täysin vastaanottavan klassista hierontaa.

Hevosalan koulutukset:

  • Hevostalouden ammattitutkinto, hevoshierojan osaamisala – Koulutuskeskus Salpaus, 2022
  • Stecco equine fascia manipulatio level 1 – Lempäälä, 2022

Hinnasto

  • Hieronta tai faskiakäsittely: Ensikerta tai edellisestä hoidosta yli 1kk 60,00€
  • Hieronta alle 1kk: 50,00€
  • Laserhoito kerta: 35,00€
  • Laserhoito sarja 2-5krt: 25,00€

Matkakorvaus yli 20km Klaukkalasta: 0,53e/km

Mikäli tallillanne on useampi hoidettava, jaetaan matkakustannukset kaikkien asiakkaiden kesken. Maksuna käy käteinen, mobilepay tai lasku. Laskusta peritään 5e laskutuslisä.

Tmi Hevoshieroja Enni Hämäläinen

enni.hamalainen1@gmail.com
050 410 1817

Y-tunnus: 3287741-3
Parhaiten tavoitat minut Whatsapilla tai tekstiviestitse.

Ota yhteyttä